Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твДнес е Илинден. Денят, в

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твДнес е Илинден. Денят, в
Коментари Харесай

Днес е Илинден, морето взима жертви, а спасители предупреждават за мъртво вълнение

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Днес е Илинден. Денят, в който съгласно националното вярване морето взима най-вече жертви. Спасителите предизвестяват за мъртво неспокойствие сега.

През миналите дни имаше смъртни случаи. Морето се обърна тази година още от 17 юли, подрани. В момента се получава към този момент четвърти ден на мъртвото неспокойствие, морето е рисково.

Това разяснява в ефира на Нова тв бургаския избавител Петър Русев.

Съветът ми е постепенно да влизате във водата, с мудни крачки, най-много до кръста. Винаги отивайте там, където има и други хора, които при положение на потребност да ви чуят, когато викате за помощ. Не отивайте да се къпете в морето в извънработното време на спасителите, тъй като в случай че нещо се случи, може да няма кой да ви помогне, разяснява той.

Съветвам горещо хората да не влизат във водата най-малко 8 часа откакто са използвали алкохол. След щедро хранене би трябвало да се изчака 2 часа, добави той.

Апелирам родителите непрекъснато да следят децата си, да не ги пускат сами на плажа, а когато са дружно да не ги изпускат от взор, уточни Русев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР